Święta z Masterdietą! Zamów 27% taniej z kodem EASTERMD
Dieta skierowana do wszystkich osób pragnących wzmocnić swoją odporność. Menu zostało wzbogacone o produkty zawierające witaminy antyoksydacyjne (A, C i E) takie jak: porzeczki, truskawki, kiwi, natka pietruszki, papryka, brokuły, pomidory, marchew, szpinak. Potrawy doprawiane są przyprawami rozgrzewającymi organizm oraz mającymi właściwości bakteriobójcze.
Do menu zostały włączone kefiry i kiszonki pozytywnie wpływające na florę bakteryjną jelit. Dieta bogata jest również w cynk, selen, miedź i żelazo znajdujące się w rybach, jajach, warzywach strączkowych oraz roślinach liściastych. Potrawy wzbogacone są o olej rzepakowy, siemię lniane i orzechy włoskie będące źródłem kwasów omega 3. Urozmaicone i smaczne dania pozwalają zachować zdrowie oraz zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Całodzienne menu składa się z pięciu posiłków.
Dietę FitMaster można zamówić w kilku wariantach – 3 posiłki (śniadanie, obiad, kolacja), 5 posiłków (śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja), office (II śniadanie, obiad, podwieczorek) lub office 2 (śniadanie, II śniadanie, obiad).
Śniadanie: Zielona pasta jajeczna podana z chlebkiem, rzodkiewką
II śniadanie: Fit deser jaglano-kokosowy
Obiad: Wieprzowina po tajsku w sosie słodko-kwaśnym podany z ryżem
Podwieczorek: Sok marchewkowy dynamit
Kolacja: Razowe penne z pesto, karczochami i suszonymi pomidorami
Śniadanie: Chlebek bananowy z musem porzeczkowym i owocami
II śniadanie: Muffiny paprykowe
Obiad: Klopsiki z indyka i marchewki, kasza gryczana, sos szafranowy
Podwieczorek: Jogurt truskawkowy z czekoladą
Kolacja: Hiszpański kociołek
Śniadanie: Owsianka proteinowa z mango
II śniadanie: Sałatka z lazurem, winogronami i marynowaną cebulką, pomarańczowy vinaigrette
Obiad: Tagliatelle z tuńczykiem
Podwieczorek: Pianka waniliowa z musem malinowym
Kolacja: Risotto grzybowe
Kaloryczność menu dziennego może się wahać w granicach 50 kcal.
Moje konto
Nr decyzji wpisu zakładu do rejestru Państwowej Inspekcji Sanitarnej:
NS/HŻ/11 6506/065/2017 z dn. 04.05.2017
Ostatnia aktualizacja strony: